Donderdag 18 mei trekken alle medewerkers van De Huismeesters de Groninger wijken in om te klussen! 1klusWij weten dat goed wonen verder gaat dan alleen een goede woning. De buurt bepaalt voor een groot deel of bewoners prettig wonen. Wij dragen hier graag aan bij. Daarom steken we donderdag 18 mei 2017 de handen uit de mouwen in de Groninger wijken.
Heb jij een goed idee?  Weet jij een leuke klus of activiteit voor een complex, straat of buurt? Iets waarvan je vindt dat het de leefbaarheid vergroot? Bloemetjes planten, brandgangen schoonmaken, speeltuintjes opknappen, koffie schenken in een verzorgingshuis, wij staan overal voor open. Dus laat het ons weten; wij gaan graag aan de slag! Mail je idee naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Activiteiten kiezen:  Wij beoordelen de verschillende ideeën en maken een keuze uit de best passende activiteiten. Daarbij letten we op of:

-          het idee bijdraagt aan de leefbaarheid
-         
de klus in één dag uit te voeren is
-         
het idee door (meerdere) bewoners wordt ondersteun
-         
bewoners ons gaan helpen bij het uitvoeren van het idee

Meer informatie?  Vanaf 2 maart vind je op www.dehuismeesters.nl meer informatie over de Klusdag. Wil je nog even met ons overleggen voordat je een idee indient? Neem dan contact op met Mathilda Groeneveld of Jannet Bonnema via telefoonnummer (050) 365 71 71. Wij verheugen ons op je enthousiaste reactie en ideeën!