Heb je als Stadjer een goed idee voor je eigen straat, wijk of voor de hele Stad? Kom dan in de Open Raad in het stadhuis op zaterdagmiddag 4 november 2017. Enthousiaste raadsleden kunnen dan jouw plan adopteren. Om mee te denken en mee te helpen om het ook echt uit te voeren. Nog geen idee maar wel zin om misschien mee te doen? Geen probleem. Gebruik dan de zomer om een mooi plan te bedenken. Alle tijd, aanmelden hoeft nog niet. Dat kan ook later deze zomer. In november 2016 was de eerste Open Raad. En nu wegens succes voor de tweede keer. Van de eerste keer zijn plannen al uitgevoerd of nog in ontwikkeling.
Adopteren:  In de Open Raad vertel je je voorstel aan de gemeenteraadsleden. Eén of meer enthousiaste raadsleden kunnen dan jouw plan adopteren. Dat betekent niet dat ze het wel even voor jou gaan uitvoeren. Maar de raadsleden bekijken dan samen met jou hoe jouw initiatief een succes kan worden.
Aanmelden:  Heb je al een idee? Dan kun je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. reageren, dan nemen we contact op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de raadsleden Diederik van der Meide (06 551 163 33,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), Arjen Banach (06 245 771 14, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Glimina Chakor ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of de Griffie van de gemeenteraad (050 367 77 02, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).