logo transparant150logotest

Tijdelijk pop-up restaurant voor goede doelen in Corpus den Hoorn/Hoornse Meer

1HappietarisBurgemeester Koen Schuiling heeft woensdag 20 november de 25e editie van Happietaria geopend aan de Henri Dunantlaan. Happietaria is een jaarlijks terugkerend, tijdelijk pop-up restaurant dat mensen bewust wil maken van een goede doel. Het studenteninitiatief is volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren. Dit jaar zetten de studenten van 4 christelijke studentenverenigingen zich in voor preventie en bestrijding van mensenhandel in Azië. De opbrengst gaat naar het project ‘Inspired Individuals’ van Tear, dat sociale ondernemers steunt die zich inzetten tegen mensenhandel. Eet een hapje mee! Het kan tot en met 19 december. Meer informatie vind je op de website van Happietaria

Redactie

De Zuidwester is een uitgave van de Stichting Wijkraad Corpus den Hoorn.

Op de pagina De Zuidwester treft u de digitale versie van de wijkkrant "De Zuidwester" jaargang 2014 t/m 2020 aan. Om te openen Klikt U op een editie die vervolgens geheel opent.

De redactie van De Zuidwester bestaat uit: Alexandra Cools, Matthé Snijders, Annika van Dijk, Golbang Khorasani en Klaasje Vonk.
WIJKKRANT DE ZUIDWESTER ZOEKT VRIJWILLIGERS DIE MEE WILLEN HELPEN OM EEN MOOIE KRANT TE MAKEN.
In ons team is plaats voor twee vrijwilligers.
Tot het takenpakket behoort o.a.: Nieuws vergaren, foto’s maken, artikelen schrijven over wijkgebeurtenissen, interviews houden, contact met onze adverteerders en nieuws leveranciers en de krant indelen. Deze taken worden onderling verdeeld. De krant verschijnt vier keer per jaar in de wijken Corpus den Hoorn en de Hoornse Meer. Vrijwilligers hoeven niet uit deze wijken te komen, maar affiniteit met de wijken is wel belangrijk. De gemiddelde tijd is per kwartaal 10 uren. Inlichtingen via de redactie 06-2550 4536 of per mail redactie@dezuidwesterkrant.nl


Als buurtbewoner is uw bijdrage aan de krant in de vorm van tekst, foto- en film materiaal van harte welkom!
Heeft u interesse in redactie- werk voor de site en/of de krant neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaand adres of via e-mail:
redactie@dezuidwesterkrant.nl


Wijkraad Corpus den Hoorn
06-2550 4536
wijkraad@corpusdenhoorn.nl