logo transparant150logotest

Henk Cools

Op zaterdag 1 juni 2019 is, op 77-jarige leeftijd, Henk Cools overleden.
foto Henk Cools 2019Henk Cools heeft zich vele jaren lang op vele manieren ingezet voor ‘zijn wijk’, Corpus den Hoorn. Op heel veel terreinen is hij als vrijwilliger actief geweest. Hij was jarenlang voorzitter van de wijkraad Corpus den Hoorn. Mede door zijn inzet kwam er het nieuwe buurtcentrum De Semmelstee. Hij heeft door zijn werk in de redactie van De Zuidwester ervoor gezorgd, dat deze wijkkrant geworden is tot wat het nu is: een mooie krant voor Corpus den Hoorn en Hoornse Meer. Als prominent bestuurslid van Huurdersbelang Groningen-Zuid kwam hij jarenlang op voor de belangen van de huurders van woningcorporatie De Huismeesters. Wij danken Henk voor zijn grote inzet voor de Wijkraad Corpus den Hoorn en De Zuidwester. Wij wensen zijn vrouw, dochters, kleinzoons en verdere familie veel sterkte en troost in de herinnering aan wie hij was en wat hij heeft gedaan.

Redactie

De Zuidwester is een uitgave van de Stichting Wijkraad Corpus den Hoorn.

Op de pagina De Zuidwester treft u de digitale versie van de wijkkrant "De Zuidwester" jaargang 2014 t/m 2020 aan. Om te openen Klikt U op een editie die vervolgens geheel opent.

De redactie van De Zuidwester bestaat uit: Alexandra Cools, Matthé Snijders, Annika van Dijk, Golbang Khorasani en Klaasje Vonk.
WIJKKRANT DE ZUIDWESTER ZOEKT VRIJWILLIGERS DIE MEE WILLEN HELPEN OM EEN MOOIE KRANT TE MAKEN.
In ons team is plaats voor twee vrijwilligers.
Tot het takenpakket behoort o.a.: Nieuws vergaren, foto’s maken, artikelen schrijven over wijkgebeurtenissen, interviews houden, contact met onze adverteerders en nieuws leveranciers en de krant indelen. Deze taken worden onderling verdeeld. De krant verschijnt vier keer per jaar in de wijken Corpus den Hoorn en de Hoornse Meer. Vrijwilligers hoeven niet uit deze wijken te komen, maar affiniteit met de wijken is wel belangrijk. De gemiddelde tijd is per kwartaal 10 uren. Inlichtingen via de redactie 06-2550 4536 of per mail redactie@dezuidwesterkrant.nl


Als buurtbewoner is uw bijdrage aan de krant in de vorm van tekst, foto- en film materiaal van harte welkom!
Heeft u interesse in redactie- werk voor de site en/of de krant neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaand adres of via e-mail:
redactie@dezuidwesterkrant.nl


Wijkraad Corpus den Hoorn
06-2550 4536
wijkraad@corpusdenhoorn.nl