logo transparant150logotest

Maxima STAD Kledingbank Maxima (voor minima) Groningen ging in maart 2016 open. Het is een modezaak van ongeveer 200 m2, alleen voor de cliënten van de Voedselbank. Er is de voorjaar/zomercollectie en de herfst/wintercollectie. Twee keer per jaar kan men gratis komen winkelen en per persoon ongeveer 10 stuks kleding, een paar schoenen en een boek uitkiezen. adres Oosterhamriklaan 91, Groningen
ingangsdatum in overleg - contactpersoon Rob Beckers, tel.nr. 050-3145386 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verschillende werkzaamheden in de winkel. Er zijn 20 vrijwilligers in winkel en magazijn. Aan iedere vrijwilliger wordt gevraagd welke taken hij/zij het liefst doet. Dagelijks kunnen werkzaamheden worden gewisseld. Welke taken zijn er bij Maxima in de winkel?
. Baliewerkzaamheden
. Klanten helpen
. Sorteren van kleding
. Presentatie kleding in de winkel
. Presentatie schoenen in de winkel
. Presentatie boeken en knuffels in de winkel en kinderhoek
. Gastheer/vrouw aan de koffietafel
. Beheer keuken

Zowel mannen als vrouwen worden uitgenodigd om op deze vacature te reageren. We bieden geen vergoeding, behalve kleding, net als de klanten. En een gezellige sfeer!

Vaardigheden en kwaliteiten
. houdt zich aan afspraken; is betrouwbaar;
. kan samenwerken met collega's;
. is klantvriendelijk.

Werktijden: In overleg vast te stellen. Elke vrijwilliger wordt gevraagd op welke dagen en dagdelen hij/zij graag wil werken of op welke dagen en dagdelen de vrijwilliger is verhinderd. Bij de samenstelling van het rooster wordt hiermee zoveel mogelijk rekening gehouden. Het minimum is twee dagdelen per week; het maximum is vier dagdelen per week. Van maart t/m juni is de voorjaars-/zomercollectie bij Maxima; van september t/m januari is de herfst-/wintercollectie. In februari en in juli/augustus wordt de winkelcollectie gewisseld; Maxima is dan gesloten.

Archief Zuidwester

Archief De Zuidwester

2013: Zuidwester april 2013