logo transparant150logotest

Hartjesfestival op het Overwinningsplein 14 februari 2019

Komt u ook naar het Hartjesfestival op 14 februari 2019?
1HartjesfestivalTussen 9.00 en 17.00 uur kunnen mensen bij de WIJ tent op het Overwinningsplein langskomen en een hartje meenemen voor iemand die ze lief is of die ze wat aandacht gunnen, of natuurlijk voor zichzelf. Deze hartjes zijn tussen 14 januari en 14 februari gehaakt, geknutseld, genaaid, gebreid of gekleid door allerlei mensen en instellingen in onze wijk en daarbuiten.

Waarom?

Zomaar. Om gratis en voor niets liefde en aandacht aan elkaar door te geven en ons te realiseren hoe leuk mensen eigenlijk zijn.

Begint de creativiteit al te borrelen? Maak dan zelf ook hartjes en breng ze naar WIJ Corpus den Hoorn (Paterswoldseweg 267), zodat we alle liefde die onze wijken rijk zijn kunnen delen!
En kom vooral ook op 14 februari langs op het Overwinningsplein om een hartje te plukken voor uzelf of een ander!

Meer informatie:
Sanne Werkman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
050 - 367 74 50

Redactie

De Zuidwester is een uitgave van de Stichting Wijkraad Corpus den Hoorn.

Op de pagina De Zuidwester treft u de digitale versie van de wijkkrant "De Zuidwester" jaargang 2014 t/m 2018 aan. Om te openen Klikt U op een editie die vervolgens geheel opent in Issuu.

De redactie van De Zuidwester bestaat uit: Alexandra Cools, Matthé Snijders, Annika van Dijk, Henk Cools (Wijkraad).
WIJKKRANT DE ZUIDWESTER ZOEKT VRIJWILLIGERS DIE MEE WILLEN HELPEN OM EEN MOOIE KRANT TE MAKEN.
In ons team is plaats voor twee vrijwilligers.
Tot het takenpakket behoort o.a.: Nieuws vergaren, foto’s maken, artikelen schrijven over wijkgebeurtenissen, interviews houden, contact met onze adverteerders en nieuws leveranciers en de krant indelen. Deze taken worden onderling verdeeld. De krant verschijnt vier keer per jaar in de wijken Corpus den Hoorn en de Hoornse Meer. Vrijwilligers hoeven niet uit deze wijken te komen, maar affiniteit met de wijken is wel belangrijk. De gemiddelde tijd is per kwartaal 10 uren. Inlichtingen via de redactie 050-52 68 061 of per mail redactie@dezuidwesterkrant.nl


Als buurtbewoner is uw bijdrage aan de krant in de vorm van tekst, foto- en film materiaal van harte welkom!
Heeft u interesse in redactie- werk voor de site en/of de krant neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaand adres of via e-mail:
redactie@dezuidwesterkrant.nl


Wijkraad Corpus den Hoorn
06 - 54 3200 72
wijkraad@corpusdenhoorn.nl