logo transparant150

3e editie De Groene 4 Mijl - zondag 21 januari 2018

1LOGO De Groene 4 MijlBikkels in allerlei soorten en maten beleven een uniek evenement in natuurgebied de Onlanden. Op zondag 21 januari 2018 vindt daar de derde editie van de Groene 4 Mijl plaats in samenwerking met Natuurmonumenten. De deelnemers lopen door het natuurgebied, waarbij plezier en beleving van de natuur centraal staan. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een medaille en een welverdiende warme chocolademelk om lekker op te warmen en bij te komen van de sportieve prestatie. Naast het hardlopen is het ook mogelijk om de route te wandelen en rondom de Onlanderij in Eelderwolde, waar de start en finish plaatsvinden, is veel te zien en te bezoeken zoals bijvoorbeeld het schuurtje van Boswachter Bart. Daarnaast zijn er op de Onlanderij ook (biologische) versnaperingen verkrijgbaar voor toeschouwers, met een prachtig uitzicht over het natuurgebied de Onlanden.
Er zijn nog een aantal startbewijzen beschikbaar voor deze unieke winterloop in de Onlanden. Ook kun je je na-inschrijven, maar houdt er wel rekening mee dat er maar een beperkt aantal startbewijzen hiervoor beschikbaar zijn. Meer informatie is te vinden op de website van de Groene 4 Mijl: www.degroene4mijl.nl

Redactie

De Zuidwester is een uitgave van de Stichting Wijkraad Corpus den Hoorn.

Op de pagina De Zuidwester treft u de digitale versie van de wijkkrant "De Zuidwester" jaargang 2014 t/m 2017 aan. Op de Archief  pagina treft nog oudere edities (2007 - 2015). In het grote scherm rechts staan de meeste recente uitgaven. Om te openen Klikt U op een editie die vervolgens geheel opent in Issuu.

De redactie van De Zuidwester bestaat uit: Alexandra Cools, Matthé Snijders, Annika van Dijk, Henk Cools (Wijkraad).
WIJKKRANT DE ZUIDWESTER ZOEKT VRIJWILLIGERS DIE MEE WILLEN HELPEN OM EEN MOOIE KRANT TE MAKEN.
In ons team is plaats voor twee vrijwilligers.
Tot het takenpakket behoort o.a.: Nieuws vergaren, foto’s maken, artikelen schrijven over wijkgebeurtenissen, interviews houden, contact met onze adverteerders en nieuws leveranciers en de krant indelen. Deze taken worden onderling verdeeld. De krant verschijnt vier keer per jaar in de wijken Corpus den Hoorn en de Hoornse Meer. Vrijwilligers hoeven niet uit deze wijken te komen, maar affiniteit met de wijken is wel belangrijk. De gemiddelde tijd is per kwartaal 10 uren. Inlichtingen via de redactie 050-52 68 061 of per mail redactie@dezuidwesterkrant.nl


Als buurtbewoner is uw bijdrage aan de krant in de vorm van tekst, foto- en film materiaal van harte welkom!
Heeft u interesse in redactie- werk voor de site en/of de krant neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaand adres of via e-mail:
redactie@dezuidwesterkrant.nl


Wijkraad Corpus den Hoorn
06 - 54 3200 72
wijkraad@corpusdenhoorn.nl